Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf 249,- | Beste kwaliteit EPDM
Gratis verzending vanaf 249,- | Beste kwaliteit EPDM

Verzending, Garantie & Retour

Wat is de levertijd? 

EPDMdirect streeft er naar bestellingen binnen 48 uur te leveren. Soms kan het voorkomen dat we je bestelling in meerdere delen leveren. EPDMdirect verzendt zowel via eigen vervoer als via diverse transporteurs waaronder PostNL en DHL. 

Wat zijn de verzendkosten? 

EPDMdirect.nl verzendt alle artikelen gratis vanaf 249,- incl btw in Nederland. Alle bedragen daaronder, zijn wel voorzien van transportkosten. 

Voor verzendkosten naar België, kan je contact met ons opnemen. 

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd zal worden?

Bij EPDMdirect krijg je altijd een bevestigings-email, ook ontvang je een email met de leverdatum van de bestelling. Mocht je dit niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Kan ik een afwijkend afleveradres opgeven?

Ja, binnen het bestelproces kan je een afwijkend afleveradres opgeven!

Garantie & Retour

Helaas kan het voorkomen dat er iets fout gaat in de bestelling en/of levering. EPDMdirect hecht grote waarde aan klanttevredenheid, daarom dragen wij kosteloos de zorg voor een vervanging of reparatie als het gebrek binnen de garantie valt. 

Klachten? Helaas gebeurt het wel eens, iets gaat niet helemaal goed. We verzoeken je om je klacht direct bij ons kenbaar te maken, we helpen je graag verder. Mochten we er samen niet uitkomen? Dan kan je altijd een geschil aanmelden bij Stichting Webwinkelkeur. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten binnen Europa mogelijk om een klacht aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit kan je vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet op een andere manier is opgepakt, staat het je vrij om de klacht in te dienen via het platform van de Europese Commissie.

Retourneren 
Bij EPDMdirect hebben consumenten het recht me de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden. Na je annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons terug te sturen. EPDMdirect zal je volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten. De kosten van het terugsturen van de producten zijn voor je eigen rekening. Afhankelijk van je vervoerder en het type artikelen variëren deze kosten. Informeer bij je vervoerder voor de exacte tarieven.

Alle artikelen die op maat worden gemaakt kunnen nooit worden geretourneerd en komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht. Hieronder valt bijvoorbeeld: EPDM dakbedekking en Gepoedercoate daktrimmen.